WCO]WorpeX

- Forum Overlord
- Administrator
- Chieftain
-
|
 |
RAGE.eSports [RAGE]
|
 Clan Name: RAGE.eSports Clan Tag: RAGE Clan Website: http://www.rage-esports.com/Clan Country:  Russia Contacts:Head Manager:  RAGE.Test -MSN: RAGE.Test@hotmail.com-Email: Kapser@inbox.ru-ICQ: 62255010 -Garena: RAGE.Test Manager:  RAGE.Bidoux -MSN: Rickyr_10@hotmail.com-Garena: Bidoux Manager:  RAGE.mi5t -MSN: RAGE.Mi5t@hotmail.com-ICQ: 386880378 -Garena: RAGE.mi5t Manager:  ThisIsNotaTest -MSN: shooter1212@msn.com-Garena: ThisIsNotaTest Manager:  BoC.RAGE.SUN_9 -MSN: sun_9@msn.cn-Garena: SUN_9 Manager:  BoC.RAGE.7night -MSN: panchao123@hotmail.com-Garena: BoC.RAGE.7night Manager:  RAGE.Screamo -MSN: rage.screamo@hotmail.com-ICQ: 440318803 -Garena: RAGE.Screamo Roster: (Garena ID)Managers:  RAGE.Test  RAGE.Bidoux  RAGE.mi5t  ThisIsNotaTest  BoC.RAGE.SUN_9  BoC.RAGE.7night Players:  RAGE.Veryb1gman  BoC.RAGE.WP  HolyHuman  RAGE.e3.Blast  RAGE.B)DeMiGoD(M  RAGE.e3.Wulin  BoC.RAGE.Goblin  BoC.RAGE.Gyy  RAGE.Mack  RAGE.Evanesnce  BoC.RAGE.MoonFans  BoC.RAGE.xixi  LongWalk  RAGE.Bly4eg  RAGE.Niam  RAGE.TeD  RAGE.Krav  BoC.RAGE.Bosuhe  RAGE.RSM Season 2 Clan Wars: Did not compete.Season 3 Clan Wars: Did not compete.Season 4 Clan Wars: Did not compete.Season 5 Clan Wars:Week 1:  RAGE vs  GaB Week 2:  RAGE vs  DkH Week 3:  RAGE vs  iP Week 4:  RAGE vs  InfC Week 5:  RAGE vs  aRi Week 6:  RAGE vs  Poff Week 7:  RAGE vs  eyes Record: 0-0 Score: 0
« Last Edit: September 06, 2010, 07:28:13 PM by WCO]Bidoux »
|